söndag 8 november 2009

Pappalainen


Idag är det pappornas dag. Det här är min pappa. Han är väldigt bra på att vara pappa. Tyvärr har han varit sjuk i två veckor men är på bättringsvägen nu. Eftersom det är hans dag passade vi på att gå över med lite fika i form av kex, ost och fikonmarmelad. Grattis pappa!
Fikonmarmelad hör till livets goda. Precis som kärlek, hallon, blommor och ipren. Jag kunde inte repa idag eftersom jag haft halsont och känt mig febrig sedan igår kväll. Nu har jag ruskig mensvärk dessutom men känner ändå att jag kommer vara friskare imorgon.
Just nu känns det faktiskt som om livet leker. Jag är överraskande lycklig. Det är i princip bara Roberts förtjänst. Och iprens.

2 kommentarer:

  1. Alltså, nu har ju jag inte sett din pappa mer än på den här bilden, men herre min dag vad du ser ut som honom! Om han inte ser helt annorlunda ut utan skidglajjor & hjälm vill säga... Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad trevligt det var när ni kom och grattade mig!
    Kul att du lade uoo en bild på mig MEN jag ser ju ut som en tönt tycker jag.
    Ja ja det var rart i alla fall Jag är tillbaks i fullt slag nu i alla fall; städat hela lägenheten, tvättat och strukit och fått på vinterdäck på bilen SAMT träffat en av min Pappas gamla elever! Han kom och hälsade på i ett par timmar och vi hade väldigt trevligt och jag veta lita nya trevliga saker om min Pappa! What a day!
    DaddyO

    SvaraRadera