måndag 28 december 2009

Mer familj, ge mig, mer familj, jag vill ha, mer familj

Överallt i Sverige är det snö. Snö, snö och mera snö. Överallt utom i Malmö. Men det gör inget, för det är väldigt mysigt att vara här ändå. De grå molnen ligger som en kompakt blöt filt över stan och gör att allt och alla ser helt sömndrukna ut efter långhelgen som var.

I förrgår firade vi hemma hos Roberts höggravida syster och resten av familjen Noack. Det var väldigt mysigt och fint att träffa dem alla igen. Dagen innan det firade vi jul hemma hos pappa på Götgatan. Det var också väldans mysigt och vi åt kalkon och hade återigen improrim till klapparna. Fina fina familj.

Igår hade vi Roberts familj och farbrors familj över på fika. Då var vi så trötta på julmat att vi gjorde grönsaksdip och fruktsallad med glass. Bra drag känns det som. När de hade åkt hem gick vi ut och drack två glas på ett supermysigt hak på Möllan. Såhär mycket tid tillsammans har vi inte haft sen i september och det känns så sjukt lyxigt att gå och lägga sig och veta att vi ska sova med varandra nästa natt också. Och när jag nu ska tillbaka till Stockholm så ska Robert följa med.

Först ska vi dock stanna till hos Roberts mamma och familj i Stavsjö, och då ska jag följa med. Lyxilyx. Mycket familj blire. Och desto mer kanske det blir...senare idag. Då kanske Robert blir morbror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar