torsdag 22 april 2010

Ful


Just nu är jag såhär ful och gråtig för att jag känner mig ful i mitt solonummer. Ska få göra ett nummer på lördag som jag älskar och hade sett fram emot. Nu känns det jättetrist eftersom jag känner mig som Hemulen i min kostym. Inte alls vad jag sett framför mig. Men that's life. Gråt en skvätt, bit ihop och var ful med huvudet högt.

5 kommentarer:

  1. Lilla My, du är aldrig ful! Du har inte en chans att likna Hemulen oavsett vad de hittar på att svepa in dig i! Tänk inte på kläderna - tänk på att du gillar numret och du kommer att lysa inifrån rakt genom Hemulkaftanen!

    Cool Cat

    SvaraRadera
  2. josse, du kan icke vara ful, hur väl du än anstränger dig. du strålar, du värmer hjärtan, du glittrar i vårsolen. så det så.

    pix pax för att jag å kicki har rätt. kram å all lycka nu.

    ps. himla jury som snackade ner dig fastän du var bäst. himla pr-trickSKIT. tror bara de ville testa om du klarar kritik. stå på dig å kör hårt.
    Å du, kläder har väl ingen betydelse...för betänk...jag blev kär i en neonklädd byggarbralla på högstadiet!!!

    SvaraRadera
  3. Josefin, vi har redan sett hur snygg du är i Tv rutan, alla vet det redan! Gör nåt bra av den här fula kostymen. Det ska vara du till det!
    Som Maria skrev.. alldeles underbar! Britt

    SvaraRadera
  4. Mamma: Tack för att du är så gullig. Jag önskar att du var här så att jag kunde få ligga i ditt knä lite.

    Lenis: Gud va jag skrattade när jag läste din kommentar. Tack, det behövde jag. Bygbrallan alltså... honom har man inte tänkt på på länge :D Tusen tack för peppen som känns mer behövlig än nånsin.

    Britt: Tack fina du. Det kommer nog bli bra tillslut...

    SvaraRadera
  5. Jag håller med föregående talare. Du kan ALDRIG vara ful. Hur mycket du än försöker..

    DU är snygg, vacker och fantastisk. Och du kommer vara bäst, snyggast och vackrast på lördag.

    Puss på dig!

    SvaraRadera