lördag 24 april 2010

För första gången...


... är jag nervös på riktigt. Varför? Jag vet inte. Det blir ju mer och mer på riktigt, det kan ju vara det. Usch. Vill verkligen inte åka ut. Jag ska från och med nu släppa nervositeten och fokusera på hur rolig den här cirkusen är. Jag tycker så mycket om alla som jobbar med den här produktionen. Så. Känner mig redan lite lugnare av att ha fått skriva av mig lite och med Miles Davis So what i lurarna är det lättare att tänka precis det.

5 kommentarer:

  1. Kära Josefin,
    Min kollega musikmagistern har sagt åt mig att titta på "Jakten på Julia" för han trodde att jag skulle tycka att det var roligt. Förra veckan hann jag se första halvtimmen. Och ja - jag tyckte att det var intressant. Betydligt intressantare än Idol och Talang och annat som jag inte står ut med. Ikväll ramlade jag in i programmet efter en kvart och det var fortfarande intressant.
    Sen PLÖTSLIGT - en av mina absoluta favoritelever genom åren står där i en lila jag- vet-inte-vad-klänning och är SÅ JÄVLA BRA!
    Jag blev SÅ STOLT.

    Kära lilla unge, om du ursäktar men jag har känt dig sen du var en liten unge, jag vill bara säga: PÅ DOM! Bravo! Och tack. Ikväll gav du mig energi och ork och lust att fortsätta i mitt yrke.

    (Jag skulle kunna skriva spaltkilometer om dig när du var liten och på väg att bli stor...)

    Cathrine Edholm Husebye
    dipl. danspedagog

    SvaraRadera
  2. Josse!!
    Du var helt grym i kväll!! Du verkligen ägde scenen! Jag tror nog aldrig jag hört eller sett dig bättre en i kvääl!! Inte minst din fantastiska röst!!!
    Sen att du laddar med So what med Miles, som är en av mina absoluta favoriter totalt ever, gör ju inte saken sämre...(När hittade du den?)

    Josse, You Rule all the way!!

    Massor med kramar!!!!

    Signor Scario

    SvaraRadera
  3. Vilket fantastiskt fint inlägg från Cathrine - jag sitter här med tårar i ögonen fast jag är glad.
    Du ska ABSOLUT känna dig stolt Cathrine, för du betydde så otroligt mycket.
    Jag tycker ju också att du Josse var helt lysande ikväll (man vet ju tyvärr aldrig om man lyckas vara helt objektiv som mamma) men när Cathrine skriver att du är SÅ JÄVLA BRA så är det en bekräftelse som verkligen betyder någonting.

    Puss och kram

    Cool Cat

    SvaraRadera
  4. Jag ville bara ge ett tips på en pepplåt så här efter programmet (jag har inte sett det än, men har listat ut att du blev kvar). Låten heter Be och är skriven av Kevin Max. Den borde finnas på Spotify eller Youtube eller nåt. Den har länge varit min "themesong" till mitt liv och under gymnasiet lyssnade jag på den varje morgon innan skolan. Textraden "Be, be yourself. Don't let the losers tell you what to do. Be, no one else Cause if you don't then who is going to" klingar ofta i min skalle. Ett påminnelse då det känns tungt.. :)

    Du är bra på det du gör! :)
    kram

    SvaraRadera
  5. Catherine! Jag blir så oerhört glad att du hittat hit till min blogg och att du tagit dig tid och ork att skriva till mig! Du har varit en sådan oerhörd inspiration och förebild för mig och är det fortfarande. Det var ju inte för intet som vi följde efter dig till Danderyds Dansskola :) Tusen tack för dina fina och värmande ord, jag kan inte säga nog hur mycket de betyder. Jag kommer aldrig glömma när du kom ner till mig i pausen under Grease som jag var med i under gymnasiet. Jag blev så glad att se dig då och blir om möjligt ännu gladare att höra från dig nu. Du har verkligen betytt så mycket för att jag överhuvudtaget håller på med detta fortfarande. TACK! Jag hoppas att vi hörs snart igen! KRAM

    Signor S och Cool Cat: Tack för att ni är de mest peppande föräldrar som finns. Utan er vore jag ju ingenting.

    Maria: TACK för värsta bra tipset. Va gullig du är! Känner redan nu att textraderna tilltalar mig enormt. Ska genast kolla upp den. KRAM

    SvaraRadera