söndag 24 maj 2009

Goa grannar

Jaaa. Stålande sol! Åtminstone något att glädjas åt med tungt bakishuvud. Ska gå och panta våra hundra burkar strax. Har redan återvunnit alla glasflaskor. Jag önskar att jag hade en betjänt som kunde göra allt det och sen diska och sen hämta min cykel som fortfarande står på jobbet efter akutbesöket igår.

Vi har fått ett oförtjänt rykte som festprissar i vårt bostadsområde. Bruden som bor bredvid oss har fest dagligen men tydligen går snacket om att "det är di där ALV-arna som väsnas och för liv om nättera..." Detta ledde till att jag och Jerry torkade en spya i vår trappuppgång igår ganska tidigt på kvällen som ingen på vårt partaj var skyldig till. Vi ville inte bli anklagade i efterhand för den. Fan va äckligt det var.

Nu luktar det liljekonvalj i trapphuset men om man vet om det kan man ändå ana en svag kräkodör. Som tur var hann vi träffa fyra grannar när vi höll på att torka och alla de fattade att det inte var vi. Skönast var bröderna Gustafsson som bor i varsin lya på våningen under. De kom ut och snackade en stund och var astrevliga. Skönt att träffa sådana Vimmerbybor just nu. Har tyvärr råkat fler av den andra sorten på sistone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar