onsdag 3 mars 2010

Klättra på väggar

Åhhhhhhhhhhh, jag blir GALEN av att inte kunna kolla mailen. Varför funkar det inte? Fan fan fan. Har ju viktiga och oviktiga grejer att skumma igenom en och två gånger...

Farsan, brorsan och alperna i all ära, men jag är ju totalt mail-beroede. Snart kollar jag från mobilen och då kostar det 30 kr per Mb... Not so smart...

Kan ni inte skriva nåt här? Bara nåt litet? Så jag inte känner mig så ensammen liksom... Pleeeeaaase?

8 kommentarer:

  1. Hej Jossan, inte ska du bli galen. Njuuuuut:)

    SvaraRadera
  2. Åk försiktigt i backarna och hälsa resten av familjen!

    SvaraRadera
  3. Älsklo! Vad är det som händer? Jag följer med på bloggen, och jag förstår verkligen att du är upptagen och inte har tid att prata o skriva så mycket (och särskilt inte nu när du är i the Alps) men jag undrar ibland vad det är som är på gång, och hur du har det. Har du nåt nytt jobb på G, eller är det nåt annat som gör att det inte blir ALV i sommar? Och vad handlar den känslomässiga berg-och-dal-banan om?
    Jag är hemma i soffan dunderförkyld och försöker att inte bli stressad över allt jag inte hinner och kan göra nu(du vet städa, träna, tjäna pengar, träffa folk och fylla i tusen blanketter till försäkringskassan mm) och inte oroa mig för att jag blir tjockare och tjockare. Jag saknar dig så sjukt mycket, och när ditt liv snurrar lite långsammare hoppas jag vi kan ses. Du vet att jag alltid finns här om du vill prata, och jag finns alltid kvar vare sig du vill det eller inte. You can´t get rid of family vet du sötis. Och den här kommentaren var bara till dig som du förstår, och behöver inte publiceras.
    Hoppas ni får fantastiska skiddagar. Jag är grön av avund (och lite gul av snor). Hälsa pojkarna Reinhard. Puss från din kusin Harrifet

    SvaraRadera
  4. Njut nu josefin!!! snart börjar äventyret igen! jag vill fika när du är tillbaka, eller kanske en öl?
    kram..Gisela

    SvaraRadera
  5. Ensam med alptopparna som närmsta granne! Du får väl gå högst upp och skicka röksignaler!
    Jag åker till Malmö på fredag. Ska jag krama Robert från dej? Ja det ska jag! Dum fråga va!
    Britt

    SvaraRadera
  6. Tack gullisar. Nu är abstinsen lite stillad, men att inte kunna kolla sina mail är verkligen det värsta jag vet. Britt: Krama honom det hårdaste du kan. Jag saknar honom så.

    SvaraRadera
  7. kramar genom cyberspejs!

    jag har haft ett stört dygn, gick upp klockan åtta, gjorde hummus o ditten o datten, träffade Ossian, gick o käka falafel, vandrade till en spejsad skivaffär, gick till Centre Pompidou o såg på lite konst, tog en kaffe, gick i affärer, gick hem o lagade kokos/chili-soppa, drack en öl, drog på konsert, drack mer öl, dansade, drog direkt till jobbet fast den här gången butiken i Victor hugo där resten av merch-teamet var i full gång med omhängning av HELA butiken, jobbade, jobbade, jobbade, käkade frukost på Starbucks så fort det öppnade, sov i taxin hem, kröp i säng klockan tio, vaknade halv fem o här sitter jag nu en fruktsallad senare o ba "wtf?"

    jag vill leka med dig o också äta saltlakrits!

    SvaraRadera
  8. Jag tänker att jag ska liksom kommentera och så, för du vet, jag tycker ju massor om dig och så, men sen tänker jag, vem är jag? Vad det än är som har dig uppknuten och tilltuffsad ska du veta att vi är aldrig långt borta och som skojter alltid redo. Kram kära kusin. Terroristen hälsar med en karatespark.

    SvaraRadera