torsdag 31 mars 2011

Idolkväll på Cirkus

Igår var det äntligen dags! Jag bokade biljetterna i november, samma dag som de släpptes. Fick ändå bara fyra strö-sittplatser, ganska långt ifrån varandra. Robyns sista konsert på Cirkus! Beckis och Jakob fick varsin biljett i julklapp och Yai-Li fick sin biljett i födelsedagspresent. Värsta bra gänget! Vi brudar möttes upp vid Djurgårdsfärjan. Jag nyss hemkommen från Köpenhamn och Beckis nyss hitkommen från Gbg.
Fint ljus på världens finaste Yai-Li.
The Reindeer-sisters åker båt.
Jakob mötte upp oss på Cirkus. Vi var ganska tidiga för det var två förband. När vi inspekterat våra platser och konstaterat att de verkligen var ganska långt från varandra planerade vi en kupp... Vi ville ju sä gärna stå nere på golvet och dansa och inte sitta långt uppe i salongen. Biljetterna kostade liksom lika mycket ändå... Så vi genomförde kuppen...
Med världsbäst resultat! Vi fick ståplats nära scenen och snart såg vi att andra personer tog våra sittplatser så det var en win-win situation!
Sen kom hon tillslut!
Sveriges coolaste kvinna!
Hon sjöng och dansade så jävla bra. Även om ljudet på Cirkus verkligen inte var det bästa så var konserten en fröjd från början till slut. Typ alla nummer var sjukt grymma. Nästan bäst var nog ändå sista, sista, sista extranumret som var en avskalad version av Show me love! Åhhh, vad fint det var.

Ett litet smakprov från kvällen med världens sämsta ljud och bildkvalité. Varsågoda!

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig förstått mig på Robyns storhet.
    Men jag är riktigt glad att du fick gå se henne, och vara riktigt lycklig denna kväll :D
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ååå, lite avis här! Men va kul att ni fick se henne. Och extra kul att ni allihop var så sjukt snygga allihop!
    Funderat nåt mer på det där med att fria till henne?

    SvaraRadera