torsdag 26 maj 2011

Pissig lista

Usc, jag hade en riktigt pissig onsdag. Det var inte mycket som kändes skoj alls faktiskt. Uppförsbacke hela dagen. Vid nio kastade jag in handduken och somnade i sängen med linser och smink men fullt medveten om det. Jag orkade inte bry mig riktigt. Nu är jag vaken i ottan istället men ska sova i en timme till innan jag måste bege mig.

Eftersom onsdagen var så pissig kommer här en liten lista på några av de saker jag verkligen ogillar:


  • När det inte finns tvål på toaletter. Detta är förekommande på vissa skolor och det gör mig helt galen. Särskilt när det inte finns tvål på toan i tjejerna omklädningsrum i gympahallar. Tänk att dra ut en nersölad tampong och inte kunna tvätta händerna orfentligt efteråt! BLÄ!

  • När det inte finns något att torka händerna på på toalette. Jag ogillar oerhört skarp att vara fuktig om händerna när man tvättat dem. Helst ska det finnas ordentliga pappershanddukar, men om inte det finns måste det finnas typ en vanlig handduk eller nåt!

  • Att bli blöt på strumporna. U-S-C-H

  • När någon som just har rökt sätter sig bredvid, framför eller bakom mig på bussen. Det är inte alltid det finns ett ledigt säte att byta till och då vill jag dö lite (och det gör jag ju även indirekt med rökarens äckelgiftandedräkt som ett moln omkring mig).

  • Att bli slagen jättehårt på smalbenen av en blind man som känner sig fram på bussen med sin vita pinne. Ok, det har bara hänt en gång, men det var fett oskönt.

2 kommentarer:

  1. ÅH vad jag skriver under på den där piss-listan! Utom möjligen strumporna, det gör mig inte så mkt, och blindpinnegrejen, den har jag aldrig upplevt. Men det där med toaletterna..! Då tänker jag direkt på hur många äckliga, otvättade händer som tagit i allt runt omkring i lokalen... Blä!
    Hoppas du får en betydligt bättre torsdag!

    SvaraRadera
  2. Åh härliga pappershanddukar! Jag hatar när det bara finns såna där handblåstorkar, helt världelösa är de! Sen hatar jag när det inte går att ha varmvatten när man tvättar händerna på offentliga toaletter, som på ALV! Kombon inga pappershanddukar och kallvatten en kall majdag är döden för mina stackars frusna händer!

    SvaraRadera