måndag 18 april 2011

Trollywood igen


Vilken lyxhelg detta har varit! Jag har fått träffa så många som jag tycker så oerhört mycket om OCH behövde inte åka från min kärlek förrän nu i morse. Tre nätter istället för två gör stor skillnad vill jag lova. Precis som i Stockholm strålar solen här i Malmö men strax sätter jag mig på tåget mot Trollhättan, vi får se hur det är där. Hur som helst är det bara tre dagar kvar till att vi åker till Berlin och lever loppan. Är det bara jag, eller har April bara dundrat förbi?

1 kommentar:

  1. April, april din dumma sill - det ÄR ju april fortfarande! Visst går det fort ändå och plötsligt är det fullt här av snödroppar, krokus, scilla, vårlök, tussilago, blåsippor och vitsippor samtidigt - en vår för alla som lever efter devisen (Jag vill ha) ALLT NU! Stejkade ut ängen igår och backsipporna ligger som små grålurviga sorkbarn överallt. I morgon kommer de nog att öppna sig mot solen. Det blir nässelsafari i morgon också är det tänkt!

    Vilken fin bild av dig - ännu en där jag känner igen det lilla barnet Josefin.

    Vilken tur för Robert att du har lagt av med beteendet att klösa snett över ansiktet på den som vågat vara ifrån dig en dag eller så......

    Kram!
    Ma

    SvaraRadera