söndag 7 december 2008

Ett veckoslut i bilder


















Lite bilder från Galleriapartajet med Hoffmaestro som största höjdpunkt! DAMN, va de killarna kan få det att gunga! Ett besök av en mumie från Göteborg och min fantastiska brorsa som ikväll spelade fet metal på Nalens rookie-scen. Han är verkligen så jävla grym. Han äger verkligen scenen och hans röst är så djävulskt bra! Way to go bro!!! Jag älskar dig!



2 kommentarer:

  1. Världens finaste Jossan!

    Jag drömde om dig i natt jag:) Jag var ute på äventyr och helt plötsligt, bland en massa människor, stod du där. Blev jätteglad av att se dig, det var ju allt för länge sen nu menar jag. Hoppas att vi kan ses in real life inom en snar framtid, tills dess får jag helt enkelt drömma vidare om gulliga, positiva och fina du och din härliga och sprudlande energi.

    Många kramar till dig!!

    SvaraRadera
  2. Älskade fina Malin. Vilken härlig dröm! Jag åker gärna på äventyr med dig :D Jag blir också SÅ glad av dina fina ord. Just nu är jag dock väldigt osprudlande. Vill gärna ses jättesnart! Vad gör du imorgon på kvällen? Får väl slänga ihop ett sms också för säkerhets skull :) Kram o puss

    SvaraRadera