söndag 31 maj 2009

Ångest i sommaridyllen

Öltälten var ju fantastiska. Det fanns tält, det fanns öl, det fanns ett coverband (basisten var min granne på Södermannagatan...märklisch), det var ca 80% av Vimmerbys befolkning där och väldigt många andra utomsockens också. Ja, så va det ju vi från ALV också. Och vi hade väldigt kul faktiskt (förutom vissa incidendter). Öltält is da shit.

Idag har vi varit vid sjön Nossen heeeela dagen i den stekande solen. Jag har badat fyra gånger och vi har ätit matsäck och godis och haft en riktigt skön ledig dag. Dagen skulle varit fulländad utan den pockande ångesten som infunnit sig här ännu ett år fast värre.

Imorgon börjar sista repveckan och jag räknar med att den blir ordentligt intensiv. Ska sova om tre timmar, men innan dess ska jag och Jocke och Malin (som just fått reda på att hennes mormor i oförstånd tänkt rösta på Sverigedemokraterna i EU-valet...) äta chips i soffan.

Ps. Note to self: MAN KAN I ALLMÄNHET BRÄNNA SIG AV SOLEN I SVERIGE. JOSEFIN REINHARD I SYNNERHET. GLÖM ALDRIG DET MER.

lördag 30 maj 2009

Joggar och öltält

Igår tog jag en springrunda i urskogen efter jobbet för att rensa tankarna lite. Det var den bästa joggingrundan nånsin tror jag. Hade så mycket annat att tänka på så jag han inte ens märka om det blev jobbigt.

Idag är det helt sjukt bra väder och riktigt stekande sol. Skönt att få vara utomhus och repa hela tiden men man blir vansinnigt trött och varm. Nu har jag just kommit hem till mina underbara sambos och snart ska vi åka ner till en av sommarens största händelser i Vimmerby, nämligen öltälten!

Det är alltså några tält som placerats mitt i byn där man kan köpa öl och så brukar det vara ett live-cover-band. It's gonna be wiiild.... ;)

torsdag 28 maj 2009

Solsken och hagel

Idag har jag repat i ömsom solsken ömsom hagel (på riktigt).

Det är precis så det är i privatlivet just nu.

Hittade hundra spänn på gatan på väg hem idag. Trots det är jag ledsen efter ett jobbigt telefonsamtal.

Jag kanske inbillar mig att alla andras liv är mycket enklare än mitt, men så känns det nu. Inga roliga saker kommer utan dubbelt så mycket krångel och ledsamheter

Jag får väl glädja mig åt mina hundra spänn så länge.

onsdag 27 maj 2009

Trötter mitt i repen

Mitten av tredje repveckan. Om en vecka och ett par dagar är det premiär. De sena dagarna börjar ta ut sin rätt på kropp och röst. Efter repen slocknade jag i min säng och har sovit i tre och en halv timme. Missat Jockes födelsedagsfirande på Harrys men behövde nog vilan.

Längtar lite hem och lite till Malmö och lite till Umeå (såg just en vän från Ume på Kulturnyheterna, heja Deportees!).

Imorgon är det tre dagar kvar till ledighet. Ska försöka hålla energin till dess. Önskar att jag hade mina syskon, mina vänner, föräldrar och min egen säng nära nu så jag kunde krypa upp hos dem och inte säga någonting, utan bara vara.

Låttips

Vet inte om jag redan tipsat om den här killen och den här låten men om man börjar dagen med Daniel Merriweather och låten Change så blir åtminstone starten på dagen bra!

Nu ska jag ha dansuppvärmning i vardagsrummet.

Första doppet

Igår var jag på ett trevligt födelsedagskalas (ett av 4 denna vecka! vad gör folk i slutet av september egentligen...?) och sen ringde finaste Alex och jag blev medbjuden till en ny tradition; kvällsdopp i sjön vid Sportstugan.

Helt magiskt.

Vattnet låg spegelblankt och stilla ända tills sex personer hoppade i och slogs om vem som skulle upp för stegen först. Kallt men underbart! Jag älskar att bada. Nu när första doppet är avklarat är det fritt fram att bada varje dag. Nu finns inga ursäkter.

söndag 24 maj 2009

Cash is king


I find it very very easy to be true
I find myself alone when each day is through
Yes, I'll admit that I'm a fool for you
Beacuse you're mine
I walk the line

Misshandel

Tänkte skriva direkt om varför jag lät så bitter över Vimmerbybor i mitt förra inlägg. De flesta är hur fina som helst, men det finns en hel del som är inskränkta och trångsynta och som hatar alla som jobbar på Astrid Lindgrens Värld.

I onsdags var nästan alla kollegor ute och tog en öl på Harrys (japp, det andra av två uteställen i Vimmerby). Efteråt gick en kille som gör sitt första år som skådis i parken och åt pizza med sin tjej. Vid bordet bredvid satt ett gäng grabbar i 17-18årsåldern.

Ganska snart började de provocera min kollega verbalt och efter ett tag började de kasta ölburkar på honom. Han och hans flickvän var på väg därifrån när han fick en ölburk i huvudet. Då fick han nog och sa ifrån och svepte samtidigt av en kille hans keps. I samma ögonblick hade han tre killar över sig som sparkade och slog honom. Ingen på pizzerian ingrep. Varken ägaren, personalen eller någon av de andra gästerna.

När de kommit ut ur pizzerian och killarna som slog försvunnit kommer en fjärde kille ur grabbgänget fram till min kollega och är trevlig och skakar hand och undrar vad som egentligen hände. När min kollega berättar om händelseförloppet och kommer till att han drog av en kille hans keps vänder den "trevlige killens" humör direkt.

-"Det skulle du inte ha gjort" säger han och ger sen min kollega en rak höger över ögat. Sen avslutar han med ett "-Välkommen till Vimmerby" och kutar därifrån.

Jag blir så jävla ledsen och upprörd över detta. Först kände jag bara att jag ville döda dem. Jag vet inte om alla mår jättedåligt över detta men jag tycker att det känns sjukt obehagligt och är orolig både för min egen och för mina kollegors del. Har ingen lust att gå på varken Harrys, pizzerian eller nån annanstans längre.

Min stackars kollega och hans tjej mår efter omständigheterna bra men han har svarta blåmärken i ansiktet och är givetvis skärrad av detta.

Så jävla synd. Vimmerby kunde vara Sveriges mest idylliska plats om det inte var för den där jävla mentaliteten.

Goa grannar

Jaaa. Stålande sol! Åtminstone något att glädjas åt med tungt bakishuvud. Ska gå och panta våra hundra burkar strax. Har redan återvunnit alla glasflaskor. Jag önskar att jag hade en betjänt som kunde göra allt det och sen diska och sen hämta min cykel som fortfarande står på jobbet efter akutbesöket igår.

Vi har fått ett oförtjänt rykte som festprissar i vårt bostadsområde. Bruden som bor bredvid oss har fest dagligen men tydligen går snacket om att "det är di där ALV-arna som väsnas och för liv om nättera..." Detta ledde till att jag och Jerry torkade en spya i vår trappuppgång igår ganska tidigt på kvällen som ingen på vårt partaj var skyldig till. Vi ville inte bli anklagade i efterhand för den. Fan va äckligt det var.

Nu luktar det liljekonvalj i trapphuset men om man vet om det kan man ändå ana en svag kräkodör. Som tur var hann vi träffa fyra grannar när vi höll på att torka och alla de fattade att det inte var vi. Skönast var bröderna Gustafsson som bor i varsin lya på våningen under. De kom ut och snackade en stund och var astrevliga. Skönt att träffa sådana Vimmerbybor just nu. Har tyvärr råkat fler av den andra sorten på sistone.

lördag 23 maj 2009

Ambulanser och börsmäklare


Ojojoj. Dålig bloggerska jag varit på sista tiden. Massa saker har hänt.

Jag har varit i Linköping och haft en fantastisk ledig dag. Jag har repat och repat och idag har jag varit på akutmottagningen med min kollega som fick en allergisk chock.

Akutmottagningen i Vimmerby stänger kl 14. Som tur var kom en ambulans förbi just som vi satt där i förtvivlan och vi hann stanna den och få hjälp. Nu är det ledigt imorgon för mig och mina sambos och vi ska ha partaj. Det sitter just nu 10 personer bakom mig och skriker, de håller på med nåt galet börsmäklaraktigt kortspel... Snart kommer 20 till.

Ojojoj. Bra på att leva är jag iaf just nu.

måndag 18 maj 2009

Gramse


Just precis nu är jag lite sur för att:
  • det är typ sommar och jag har skidunderställ
  • det regnar
  • jag har 4,5timmars håltimme
  • jag borde repa ensam men är lat
  • jag inte handlade godis på väg hem
  • jag saknar människor

Nu ska det kanske bli mer livat för nu ska jag till Apoteket för att hämta ut ett recept till Hannah. "Men hur i allsindar ska nu det gå till?" Tänker kanske ni som vet att man måste legitimera sig för att hämta ut personliga recept.... Ja, det kan ni få klura lite på. Men jag kan säga såhär. Tur att det inte står hur lång man är på ens legitimation...

söndag 17 maj 2009

Ett icke-livsinlägg


Nu är jag hemma igen från parken. Mina kollegor är verkligen så jävla bra. Är mäkta stolt. Har dessutom redan fått leka med några ungar. Sen har jag "gjort stan" en söndag i Vimmerby. Det innebär en trip till ÖB och ICA Kvantum. Den röda peston för 10kr på ÖB har blivit hett byte för alla på jobbet och jag handlade på mig ett lager för den närmsta framtiden. Nu har vi möblerat om i vardagsrummet med de snygga tapeterna... Och nu kom Hannah o vi ska äta mat.


Herregud. Det händer verkligen inte så mycket här... Det är inte förrän jag ska blogga som jag märker vilket icke-liv jag lever, men om jag ska vara ärlig så stormtrivs jag. Än så länge.

Vardaglig söndagsmorgon

Igår var det melodifestival för hela slanten på Brygghuset (ett av två "uteställen" i Vimmerby) och innan själva galejet åt vi middag där. Deras hängmörade biff har jag längtat efter i 8 månader så det var ett angenämt återseende (återtuggande?). Eftersom jag är rädd om rösten nu blev det bara alkoholfritt hela kvällen och det är jag fett glad för idag.

Har nu varit ute och sprungit en runda i skogen, ätit frukost med Jerry och Sven och slängt in en tvätt som snart ska hämtas. Snart ska jag åka till parken och titta på bl.a Linas tand, Gonatt herr Luffare och Allsång med Prussiluskan och Kling och Klang. Vardagslivet i Vimmerby börjar sakteligen ta form igen...

fredag 15 maj 2009

Jävla kultur

Har just repat en scen som Borgmästarinnan på en gräsmatta utanför högstadieskolan i Vimmerby. När vi höll på som bäst kommer ett bröligt gäng killar förbi och just när de ska in genom dörrarna till skolan skriker en cooling med målbrottsröst:

- JÄÄÄÄVLA KULTUR!

Hahahaha, bästa kommentaren! Ska bli mitt motto i livet!

Ny mobil

Ok. Jag ska köpa ny mobil. Ochnytt abonnemang. Ska äntligen ta steget och lämna mitt svindyra tre-abonnemang för det lite svennigare comviq snackis....

Hoppas nu att det inte bara finns såna där små och funktionella fjuttmobiler att välja mellan. Jag gillar stora handvänliga ting. När jag försökte förklara det för den unge mannen i Phone House-butiken såg han dock mest rädd ut och backade några steg. Ska prova med internetbutiken den här gången...

En liten summering


Idag har vi haft födelsedagsfrukost för älskade söta fröken Molin och nu har mina båda sambos skyndat iväg till parken för sin premiärdag. De jobbar båda två i Katthult och tillsammans med Pippimiljön har de premiär idag. Spark spark.


De senaste dagarna har varit minst sagt händelserika. De har innefattat bland annat:


  • En timmes bussfärd i trevligt sällskap av vd:n på jobbet.
  • En FET konsert på Goben tillsammans med älskade Lillan.
  • Ett regissörbyte
  • Intensiva rep
  • Fjärilar i magen
  • Kollektivkänslor
  • Lycka

Nu ska jag strax möta upp mina kollegor som bor mittemot och sen ta mig till danslokalen för dagens rep. Goa dagar än så länge.

tisdag 12 maj 2009

En dag i Vimmerby

Fan. Jag har blivit lite dålig på att blogga sen jag kom hit till Vimmervillage... Ska försöka bättra mig, men det hände så mycket på dagarna och sen är jag så trött när jag kommer hem att jag inte orkar komma ihåg vad jag egentligen har gjort...

Idag har jag iaf fått börja känna på bitchen jag ska spela i sommar. Vi kommer att komma bra överens hon och jag. Sjukt roligt att börja repa på riktigt nu.

Nu har vi just haft 30 pers hemma hos oss på schalgersemifinal. Fett trevligt att kunna dra ihop ett sådant galej med några timmars varsel.

Malena såg ut som en ängel. Kul att hon är vidare!

Det är dessutom tre andra saker som är sjukt roliga men som jag inte kan säga nåt om... än :D

söndag 10 maj 2009

Ledig söndag

Nu äter jag jordgubbar och vindruvor på balkongen där vi just fått fint med Malins utemöbler. Soft dag. Började med att Jocke, vårt kollektivs (som förövrigt är döpt till c/o Segerberg) adoptivbarn ringde på dörren och jag och han bestämde oss för att våldgästa Alexandra som bor mittemot med medhavd brunch. Malin skulle fira sin födelsedag, som är på torsdag, med sina päron och syster.

Vi köpte typ världens bästa brunch och den våldgästade blev bara glad och tacksam när vi kom och lättade upp stämningen i bakisångorna.

Sen blev det två timmars promenad i underbar sol och natur och jag matade en häst. Sån jävla idyll alltså. Fantastiskt!

I övrigt har jag kommit på att det här är världens bästa jobb: jag är så jävla trött på många vuxna, så att ha fokus på barn kommer passa mig perfekt!

lördag 9 maj 2009

Flower power


Ok. Här är en bild på mina fina blommor som jag ska flytta ut på ballen så fort det inte är kyligt i luften längre. Nu har jag just dansat mig svettig till Jag är en vampyr med mina sambos Malin och Jerry (jerry körde iofs mest trumsolo på bordet) och min låtsassambo Jocke som kommer hit och duschar varje dag. Fett nice. Nu spritzer!

Första repdagen

Vilken jäkla repstart!

Jag är helt slut, men har haft det fantatsiskt bra! Långt infomöte på förmiddagen och sen miljörep och sångrep på eftermiddagen. Dessutom hann pappa komma hit på förmiddagen med alla mina grejer och min cykel!!! Den måste man ha här i Vimmerby för annars förgås man (omedveten briljant ordvits).

Sjukt kul att sätta igång med rep och alla medspelare verkar grymma. Johan Ringström (en av mina Mattisar) är lööövely och vi kan lattja som tusan redan.

Imorgon är alla lediga och det betyder att ikväll är det fest! Förra årets första fest slutade med att jag skrek sönder rösten för att jag skulle impa på alla med sångliga insatser. De lät antagligen förjävligt redan då och ännu jävligare blev det under resten av sommarn. Men NU ska jag minsann vara försiktig och bara sitta i ett hörn och försöka lyckas med kombon mystisk och vulgär.

fredag 8 maj 2009

Ett förslag (eller en vädjan..)

Ok. Nu när jag ändå har tillgång till dator en stund så skriver jag ett inlägg till!

Man skulle på ett sätt kunna kalla det reklam. Men det är det inte egentligen. Det som jag nu ska skriva.

Jag var en kort stund inne i parken (som det kallas av oss som jobbar här, Astrid Lindgrens Värld alltså) idag och det är helt sjukt att det är så himla magiskt. Just nu är ju allt så otroligt fint och städat eftersom det inte är öppet för allmänheten än, men det är magiskt sen också.

Allt är så grönt och vackert och fridfullt och man går runt och tittar på Katthult, Junibacken och min fina Mattisborg (alla vet ju att det egentligen är Lovis som är hövding) och bara njuter. Det är faktiskt som att bli barn på nytt. Man vill leka som förut.

Om ni inte har nåt speciellt för er i sommar så kom hit! Om ni inte vill bli barn igen så kan ni ju alltid spana på epa-traktorer, folk med tribaltatueringar, gå en sväng på ÖB eller se folkracet den 9 maj...

Back in Vimmervillage

Jaha. Då var jag här. Igen. I Vimmerby.

Jag tror ju att tiden har stått still här.

Igår när jag kom till den tomma lägenheten där jag ska bo med Malin och Jerry blev jag väldigt melankolisk och längtade hem. Och efter... typ att allt skulle vara som förra året när allt var nytt och spännande och häftigt.

Idag har jag träffat hundra pers på en gång som jag tycker så mycket om. Jag har handlat blommor till balkongen (inga dildos denna gång) och vin till imorgon. Nu har jag läst manus med min nya Mattis som bor i huset mittemot. En underbar man som jag hade hur skoj med som helst. Vi kommer ha skitkul i sommar hoppas jag.

Mycket snurrar i skallen just nu. Både skitspännande, glada och fina känslor men också jobbiga neggotankar. Imorgon börjar vi dock repa och då kommer jag inte ha tid att tänka på nåt annat än det.

torsdag 7 maj 2009

Dildos på balkongen - here I come


Japp. Då blir det här sista blogginlägget för ett tag. Iaf från den här datorn... Kan hända att jag får låna mina sambos datoter om de har några när jag kommer fram till Smålandet. Jag har sovit 4h/natten de senaste 3 dygnen och kört på som en duracellkanin på speed hela dygnet. Nu börjar det ta ut sin rätt. Nästan färdig med allt nu. Ska plocka ur kylen och våttorka golven bara.


Sen bär det alltså av. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Förra året möttes jag och Hannah ju av en bostad i ett industriområde och det första vi fann var en helt igenfrostad kyl och två, vad jag uppfattade som, hemmagjorda dildos på balkongen (den fräscha tennisbollen ville jag inte veta vad den hade varit med om så den åkte också snabbt i soporna)... Undra vad jag kommer att mötas av denna gång?

Nu ger jag upp

Ojojoj, nu är den här 25-åriga kroppen slut efter en fasansfullt frenetisk, fysisk, flängig, frustrerande fast fabulös dag.

Jag måste nog sova nu och får gå uppi ottan igen imorgon för att hinna det sista...

Såhär känner jag mig av många anledningar nu. Fortfarande svårslagen svensk video till en helt jävla underbar låt.

http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY

2.28 och framåt äger!

onsdag 6 maj 2009

Nära skjuter ingen hare


Nära nu... att bli klar med KLÄDERNA BARA! Nu är det bara 10500 grejer kvar att fixa. Tjohoo.

På G

Klockan är halv tre. Jag håller på och packar nu... Är faktiskt riktigt effektiv. Iallafall ända tills jag började kolla efter kameror på Tradera. Måste fan slagga nu.

Imorgon ska jag:
  • Agera mellanhand åt en vän i Vimmerby
  • Äta frukost kl 9 med två vänner vid Tekniska Högskolan
  • Packa klart hela lyan - OBS! Major Project!
  • Flyttstäda
  • Tvätta
  • Träffa min älskade Sandra som är hemma från Australien en kortis
  • Body Pumpa kl 12 med Lillan
  • Fixa i ordning allt som ska fixas
  • Äta middag med farsan
  • Spy av trötthet

tisdag 5 maj 2009

Lathet utan gränser

Vad har jag packat idag?

Svar: Inte ett skit!

Istället har jag gått på två trevliga promenader med fellow bloggare och sen shoppat fler kläder att packa. Ska visa sen så kommer ni förstå och inte klandra mig men nu ska jag till cool cat på hej då-middag och dessutom säga hej och hej då till älskade lillebror.

Packfan

Fan. Jag ska packa. Jag MÅSTE packa. Jag har till och med rätt bråttom med att packa om jag ska hinna göra allt jag ska göra innan jag drar på torsdag. Fan. Det är ju så jääävla trist. Nu ska jag börja lite smått med garderoben... Ta tag i monstret direkt liksom. AAAAAaaaaaaaaahhhuuhuhuhuhuhuhu. När man grinade så när man va liten så brukade det komma nån och hjälpa en tillslut med vad det var man tyckte var svårt... Varför är det inte så längre?

Veckans top 5, vecka 18

Ok, det har varit en grym vecka. På så sjukt många sätt. Kan inte hålla mig till den ynkliga fempunktslistan. Drar till med sju men skulle kunna göra listan längre.

  • Att hänga i Malmö med Rob the snob
  • Kusinmys med bästaste Harriet i Uppsala
  • Frukostar på en balkong i solsken
  • Vistelse i en bokskog
  • Att träffa kära vänner man inte sett på ett tag
  • Vattenmelon och hallon, halloumi och bulgursallad
  • Att vara helt ledig

Dislike of the week:

  • Att inte få träffa Becka
  • Att missa Trollkarlen från Oz och Ljusets hastighet med Hannah
  • Krångel

måndag 4 maj 2009

Att unna sig


Ok... Jag har packat. Lite liksom... Mest har jag dragit ner massa skit från vinden och förundrat mig över hur man kan samla på sig så många hundra kilo kläder utan att nån griper in. Men lite har jag faktiskt packat. Och det måste ju räknas.
Då måste jag ju unna mig nåt.
Alltså ska jag nu ta med mig skabbrosévinet på tetra som faktiskt är riktigt gott och dra mig bort till Kungsholmen. Där väntar glatt umgänge och frosseri i våfflor och... ja, skabbvinet då.
Mumma.

Allt för att slippa packa





Ett axplock av goa människor man kan stöta på i Malmö! Rob, Josefin (Johansson, inte Reinhard alltså) och Ulle...
Japp, deklarationen och avdragen är klara och nyss gjorda över nätet. Det tog fem minuter. Jag är stolt.
...
Nu är det packning inför Vimmerby som gäller. Fan va trist.

Malmö - en sammanfattning

Malmö. Ja, vad ska man säga. Vilken stad, vilket liv, vilket hopp.

I Malmö har jag:
  • Träffat tre djävulskt sköna och coola flickor från Skellefte och Pite! Norrland är på g i Skåne vill jag lova.
  • Umgåtts varje dag med en av mina allra bästa vänner i världen. Den där Noack går inte av för hackor.
  • Missat en valborgseld.
  • Klättrat i blommande träd.
  • Ramlat uppe i ett träd och slagit mig gul och blå (Nej, jag hade inte bara druckit vatten den kvällen).
  • Varit uppe på ett tak i regn.
  • Dansat mig svettig till grymma beats på en svartklubb (need I say I löööööv Malmö?!)
  • Varit usel på lindy hop i ett kök
  • Ätit massor av schweinigt god mat på en balkong i solgass flera gånger per dag.
  • Åkt på utflykt till en bokskog (som en dröm).
  • Druckit mycket öl och vin och lite whiskey.
  • Gått i olika parker och förundrats över hur fint allting är.
  • Shoppat loss bland frukt och grönt på Möllan.
  • Sett Timbuktu och shoppat samtidigt som basisten i The Ark på en bra second hand-butik.

Kan man önska mer av en resa? I think not.

Nu har jag åkt flygplan hem eftersom det gick fort och kostade lika mycket som tåget. Hemma är det regn.

söndag 3 maj 2009

HELVETE

Nu önskar jag så innerligt att jag hade varit lite mer vuxen. Fan. Det finns INGA tåg och INGA flyg hem till Stockholm och detta är tredje dagen det är så. Nu har jag kollat ALLA alternativ. Som att ta sig till en annan stad och hoppa på tåget eller ta ett flyg därifrån. NADA.

Det är inte så att jag vantrivs i Malmö. Tvärtom är det som jag tidigare skrivit en helt fantastisk stad och jag har skitkul här. MEN, nu vill jag bara hem. Ja ska träffa brorsan från Rhodos ikväll och det kan ja bara inte missa.

Har redan missat och svikit människor som jag haft planer med hemma på grund av att jag är en idiot och inte bokat hemresa i förväg.

Magont. Dåligt samvete. Pinsamt, Jävla kukfan och Helvetesjävlafanskitfan är just nu frekvent återkommande ord i min ack så målande vokabulär.

lördag 2 maj 2009

Logistikproblem

Jag kommer liksom inte hem från Malmö... Idag är egentligen min sista jobbdag men jag missar den. Det fanns inga tåg hem. Det finns inga tåg hem idag heller. Just nu känns det ju helt ok eftersom jag har det jävligt kul här och det känns som semester med ännu en sjukligt varm och solig dag. Men jag måste ju hem liksom... Och dessutom missar jag massa föreställningar jag väldigt gärna ville se med Hannah. Ok... måste bli vuxen snart och börja planera sånt här i förväg.... Snaaart ska jag bli vuxen.

fredag 1 maj 2009

Fyllebloggen

Ok. Jag sitter på en efterfest och dj:ar. Jag vill aldrig åka härifrån. Jag är full... ja. Men jag är king på djbåset. Nu ska jag sätta på sista låten och sen ska vi gå hem. Malmö rockar. Laakso fyller dansgolvet. Som vanligt. Markus kan man lita på.